Jaa

Suomen Myyntimediat blogi

Suomen Myyntimediat tuottaa positiivisia asiakaskokemuksia

Tiistai 21.6.2022

Opaskoirayhdistyksen Valjaissa

Valjaissa_kansi2.jpg

Ilmoitusmyynnin organisoiminen on monesti lehtien pullonkaula. Siihen on vaikea löytää sitoutuneita ja ammattitaitoisia tekijöitä.

Tämän tietää myös Opaskoirayhdistyksen puheenjohtaja Mika Tolvanen. Yhdistyksen kolme kertaa vuodessa julkaiseman Valjaissa-lehden printtiversio jäisi tekemättä, jos ilmoitusmyyntiä ei olisi ulkoistettu Printmix Oy:lle ja Suomen Myyntimedioille, sanoo Tolvanen.

Tuottoisa järjestölehti kannattaa

Lehti tuottaa ilmoitusmyynnin ansiosta tällä hetkellä voittoa. Sen tähden yhdistys voi tarjota muun muassa opaskoirakoulutusta.

Juuri siitä syystä Valjaissa-lehden kustantaminen ulkoistettiin Printmixille, ja voimme itse keskittyä lehden sisältöön, iloitsee Tolvanen.

Ammattitaitoinen ilmoitusmyynti on usein paras vaihtoehto

Printmix Oy poikkeaa muista painotaloista edukseen, sillä se hoitaa myös haastavan ilmoitusmyynnin asiakkaan puolesta yhdessä Suomen Myyntimedioiden kanssa, kertoo Tolvanen.

Ilmoitusmyynti on haastavaa, muttei mahdotonta. Useissa tapauksissa Printmix ja Suomen Myyntimediat hoitavat avaimet käteen -periaatteella asiakkaalle koko lehden. Tämä käsittää lehden taiton, graafisen suunnittelun, mainosten teon, ilmoitusmyynnin ja postituksen. Vain vastuu lehden sisällöstä jää asiakkaalle, selvittää Printmix Oy:n toimitusjohtaja Mika-Matti Trogen.

Vammaisjalkapalloyhdistyksen Siipirikot

siipirikot.jpg


Printmix Oy tekee Siipirikot-lehteä Vammaisjalkapalloyhdistykselle ja Suomen Myyntimediat huolehtii lehden ilmoitusmyynnistä.

Lehti tuottaa ilmoitusmyynnin ansiosta tällä hetkellä yhdistykselle tuloja ja on näin tärkeä osa yhdistyksen toimintaa.

Lehden tuotoilla ylläpidetään CP-Jalkapallomaajoukkueen nuorten ja aikuisten toimintaa.
Tämä ei olisi mahdollista ilman ilmoitusmyynnistä tulevia tuloja, kertoo Suomen Vammaisjalkapallo ry:n Johannes Siikonen.

Printmixin ja CP-jalkapallomaajoukkueen yhteistyö on jatkunut vuodesta 2010. Printmixin toimitusjohtajasta, Mika-Matti Trogenista on hienoa, että Suomesta löytyy tämäntapainen yhdistys, joka puskee eteenpäin lajinsa parissa ilolla ja intohimolla. Uskon, että tämän tapaiseen yhteisöön kuuluminen on vammaisurheilijalle yksi elämän tärkeimpiä asioita, toteaa Mika-Matti Trogen.

Yhteydenotto

Mikäli tarvitset apua ilmoitusmyynnin kanssa, ole yhteydessä!


Alkuperäinen kirjoitus on julkaistu Printmix Oy:n blogissa. Kirjoituksen voit lukea tämän linkin kautta: https://bit.ly/3b4ogPH.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: mika-matti trogen, printmix, mika trogen, printmix kokemuksia, printmix oy, suomen myyntimediat, metsek, paino, lehti, ilmoitusmyynti, kokemuksia, asiakaspalaute, lehti, järjestö, yhdistys, Mika-Matti, Trogen,

Suomen Myyntimediat Huumepoliisi-lehden asialla

Sunnuntai 5.6.2022

Suomen_Myyntimediat_Huumepoliisi-lehden_asialla

Suomen myyntimediat mukana tärkeässä yhteistyössä

Vuonna 2018 Helsingin huumepoliisi herätti henkiin Huumerikostutkijat ry:n. Työntekijäyhdistyksen toiminta alkoi ensimmäisen kerran jo vuonna 1988.


Yhdistys julkaisee Huumepoliisi-lehteä, joka on ilmestynyt vuodesta 2018 pääsääntöisesti kahden numeron verran vuodessa. Lehteä painetaan noin 2500 kappaletta jokaista julkaisua kohden.


Suomen myyntimediat huolehtii Printmix Oy:n kustantaman Huumepoliisi-lehden ilmoitusmyynnistä.

Mielenkiintoista sisältöä

Lehti on saanut erittäin paljon positiivista palautetta ja saavuttanut hyvän vastaanoton myös lehti-ilmoittajien keskuudessa. Huumepoliisi-lehdet tarjoavat lukijoilleen tukevan paketin artikkeleita huumeiden maailmasta.


-Mainittakoon eräs lehden artikkeli, joka säväytti minua. Artikkeli kertoi koskettavasti, kuinka huumeisiin kuolee Suomessa neljä ihmistä joka viikko. Eräässä kirjoituksessa kerrottiin myös entisestä jengiläisestä otsikolla ”Totuus veljeydestä”, kertoo Mika-Matti Trogen.


-On hienoa, että olemme mukana tässä projektissa. Meillä on paljon hyviä kokemuksia vastaavien lehtien tuottamisesta ja annamme täyden panoksemme Huumepoliisi-lehteen jatkossakin, kertoo Mika-Matti Trogen.


Lue koko alkuperäinen kirjoitus Printmix Oy:n sivuilta.

Yhteydenotto

Mikäli voimme auttaa sinua ilmoitusmyynnissä, voit ottaa meihin helposti yhteyttä sivuillamme.


Printmix Oy auttaa sinua mielellään järjestölehtesi tekemisessä! Lue lisää Printmixin kotisivuilta.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: mika-matti trogen, printmix, mika trogen, printmix kokemuksia, printmix oy, suomen myyntimediat, metsek, paino, lehti, ilmoitusmyynti, graafinen suunnittelu, järjestö, lehti

Ilmoitusmyyjän työpäivä. "Hymyile, kun vastaat puhelimeen. Soittaja kuulee sen äänestäsi. Toimii myös toisin päin"

Maanantai 11.4.2022 klo 10.14 - Mika Trogen

Hymy.jpg

-----------------------------------------------

Printmixin kustantamiin lehtiin varsinaisen ilmoitusmyynnin suorittaa Suomen Myyntimediat ammattitaidolla.

Tyypillinen ilmoitusmyyjä on 18-80 vuoden ikäinen ja hän voi asua missä päin maailmaa tahansa. Myyjän pitää olla myyntihenkinen, ahkera ja rehti. 

Tarjoamme mediamyyjille hyvät puitteet työn tekemiseen. Työtä voi tehdä etänä mistä päin maailmaa hyvänsä tai vaihtoehtoisesti toimistoltamme. Toimistomyyjillä on omat ilmastoidut työhuoneet. Työtä voi myös suorittaa kokopäivätyönä tai osapäivätyönä.

Palkka sisältää takuupalkan sekä reilun myyntiprovision. Tarjoamme hyvät puitteet ja työkalut työn suorittamiseen ja onnistumiseen.

Käy lukemassa hyvä artikkeli ilmoitusmyyjän normi työpäivästä täältä: https://www.printmix.fi/tietoja/ilmoitusmyyjan-tyopaiva-printmix-tyopaikkana/

https://www.printmix.fi/

https://www.metsek.fi/

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: mika-matti trogen, printmix, mika trogen, printmix kokemuksia, printmix oy, suomen myyntimediat, metsek, paino, lehti, ilmoitusmyynti, graafinen suunnittelu, järjestö

IPA Poliisiuutiset -lehti ja kurkistus poliisin arkeen

Sunnuntai 3.4.2022 - Mika Trogen

Kansi.jpg
IPA Poliisiuutiset on poliisien ammattilehti, jossa poliisit tiedottavat poliiseille ja käsittelevät ammattinsa näkökulmalla asioita ja ilmiöitä kunkin teemanumeron mukaisesti. IPA Poliisiuutiset -lehdellä on tärkeä rooli tulontuojana jäsenistön toiminnassa. 

Lehteä jaetaan jäsenistön ja poliisilaitoksien lisäksi mm. käräjäoikeuksiin.

Suomen Myyntimediat hoitaa lehden ilmoitusmyynnin.

Käy lukemassa hyvä artikkeli tästä julkaisusta

https://www.sttinfo.fi/tiedote/kurkistus-poliisin-arkeen?publisherId=69819118&releaseId=69928623

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Poliisiuutiset, avaimet käteen, mika-matti trogen, printmix, mika trogen, printmix kokemuksia, printmix oy, suomen myyntimediat, metsek, paino, lehti, ilmoitusmyynti, graafinen suunnittelu

Nyt vietetään Aivovammaliiton 30-vuotisjuhlavuotta

Torstai 24.3.2022 klo 9.58 - Mika Trogen

av.jpg
----------------------------------
Aivovammaliiton toiminnassa Aivoitus-järjestölehti on tärkeässä roolissa jäsenten identiteetin kannalta ja tiedottamisessa. Lukijatutkimuksen mukaan Aivoitus-lehteä luetaan todella ahkerasti. Erittäin tärkeää on, että lehti ei ole kuluerä, vaan siitä saadaan myös tuloja. 

Lue koko tiedote: https://www.sttinfo.fi/tiedote/aivoitus-lehti-on-erityisen-tarkea-lukijoilleen?publisherId=69817937&releaseId=69935404

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Aivoitus, avaimet käteen, mika-matti trogen, printmix, mika trogen, printmix kokemuksia, printmix oy, suomen myyntimediat, metsek, paino, lehti, ilmoitusmyynti, graafinen suunnittelu, Järjestölehti,

Maineenhallinasta

Tiistai 15.3.2022 klo 8.26 - Mika Trogen

Maineenhallinta.jpg

-----------------------------------------------

Yksinkin huono viesti mediassa tai somessa voi kaataa huolella rakennetun yrityskuvan, jos hyviä sisältöjä ei ole rakennettu huolellisesti ajan kanssa. ”Ei vara venettä kaada” -sanonta pitää myös paikkansa esimerkiksi nettikiusaamisessa, jota kohdistuu myös yrityksiin.

Käy lukemassa tiedotteemme Iltasanomista: https://www.is.fi/taloussanomat/porssi/lehdistotiedote/sp-69933120/

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Järjestölehti, kiusaaminen, mika-matti trogen, printmix, mika trogen, printmix kokemuksia, printmix oy, suomen myyntimediat, metsek, paino, lehti, ilmoitusmyynti, graafinen suunnittelu

Hyvä artikkeli etätyöstä

Torstai 10.3.2022 klo 18.14 - Mika Trogen

etatyo.jpg

----------------------------------------------------

Suomen Myyntimediat on ollut pääasiassa etätyössä kohta kahden vuoden ajan, etätyö ei ole myyntityössä kuitenkaan kovin uusi asia.

Käy lukemassa hyvä artikkeli etätyön hyvistä ja huonoista puolista: https://www.printmix.fi/blogi/printmix-tyopaikkana-etatyo/

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: avaimet käteen, Järjestölehti, mika-matti trogen, printmix, mika trogen, printmix kokemuksia, printmix oy, suomen myyntimediat, metsek, paino, lehti, ilmoitusmyynti, graafinen suunnittelu

Ajanmukaiset työkalut myyntityössä

Maanantai 14.2.2022 klo 10.57 - Mika Trogen

Outbound.jpg

-----------------------------------------------------------------------------------

On tärkeää, että myyntityössä on ajamukaiset ja helpot työkalut. Suomen Myyntimediat käyttää ja on ollut kehittämässä Soittolinjan ohjelmistoa. 

STT tiedote aiheesta löytyy täältä. Käy lukemassa!

https://www.sttinfo.fi/tiedote/soittolinja-on-2020-luvun-etatyokalu?publisherId=69817937&releaseId=69932368 https://www.sttinfo.fi/tiedote/soittolinja-on-2020-luvun-etatyokalu?publisherId=69817937&releaseId=69932368

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: avaimet käteen, mika-matti trogen, printmix, mika trogen, printmix kokemuksia, printmix oy, suomen myyntimediat, metsek, paino, lehti, ilmoitusmyynti, graafinen suunnittelu, järjestö, yhdistys

Suomen Myyntimediat palkka

Torstai 10.2.2022 klo 12.41 - Mika Trogen

Palkka.jpg


 

Suomen Myyntimedian takuupalkkaus
-----------------------------------------------------------------------------
Ilmoitusmyyjän palkkausjärjestelmä on useimmiten puhdas provisio. Otimme käyttöön muutama vuosi sitten takuupalkkajärjestelmän, jonka tarkoitus on helpottaa uusia myyjiä.

Provisiopalkkauksesta sovittaessa on ensiarvoisen tärkeää sopia provision laskentatavasta selvästi. On myös tärkeää sopia siitä, onko vanhoille asiakkaille tapahtuvasta myynnistä eri provisioprosentti kuin uusasiakashankinnasta. Nämä seikat hoituvat Suomen Myyntimediassa kitkatta.

Suomen Myyntimediat käyttää takuupalkkajärjestelmää johon kuuluvat palkka takaus, provisio, soittobonus ja myyntikilpailuista tulevat tulot.

Lisätietoja palkkauksesta: https://www.printmix.fi/tietoja/printmix-palkka/

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: avaimet käteen, mika-matti trogen, printmix, mika trogen, printmix kokemuksia, printmix oy, suomen myyntimediat, metsek, paino, lehti, ilmoitusmyynti, graafinen suunnittelu, järjestö, yhdistys, palkka, työ

STT tiedotteet

Perjantai 4.2.2022 klo 15.06 - Mika Trogen

Suomen Myyntimedian tiedotteita voi käydä lukemassa myös STT:n palvelusta.
Tässä muutama mielenkiintoinen kirjoitus:
------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------
087e2899-2927-4311-bc4c-021856678f86-w_1500_h_500.jpeg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: avaimet käteen, mika-matti trogen, printmix, mika trogen, printmix kokemuksia, printmix oy, suomen myyntimediat, metsek, paino, lehti, ilmoitusmyynti, graafinen suunnittelu, järjestö, yhdistys

Suomen Myyntimediat toivottaa Hyvää Joulua!

Keskiviikko 22.12.2021 klo 13.21 - Mika-Matti Trogen

Suomen Myyntimediat henkilökuntineen toivottaa
RAUHALLISTA JOULUA JA ONNEA UUDELLE VUODELLE!

Joulu.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: mika-matti trogen, printmix, mika trogen, printmix kokemuksia, printmix oy, suomen myyntimediat, metsek, paino, lehti, ilmoitusmyynti, graafinen suunnittelu, järjestö, yhdistys

Hyvän etätyöpaikan mahdollistaa laadukas outbound -ohjelmisto

Maanantai 4.10.2021 klo 11.26 - Mika-Matti Trogen

Suomen Myyntimediat käyttää myyntityössä helppokäyttöistä ja laadukasta Soittolinjan internetpohjaista sovellusta. Tämä mahdollistaa työntekemisen mistä päin maailmaa tahansa.

Helppo käyttöinen

Työn tekemiseen tarvitaan ainoastaan tietokone, mikrofonikuulokkeet ja internetyhteys. Tavallinen mobiili internetyhteys riittää mainiosti. Annamme uudelle työntekijälle kattavan käyttökoulutuksen.

Hyviä toimintoja

Ohjelman avulla saadaan poistettua päällekkäiset soitot lähes 100% varmuudella.

Ohjelmassa onnistuu myynnin lopputuloksien kirjaaminen, vahvistuksien lähettäminen tekstiviestillä tai sähköpostilla. Kattava puhelu- ja tapahtumahistoria antaa hyvät eväät koulutukseen ja oman työn kehittämiseen.

Chat-palvelu tuo etätyössä esimiehet lähellesi ja sitä kautta saat kätevästi yhteyden kun sitä tarvitset.

Soittolinja on kotimainen ohjelmisto.

Lisätietoja ohjelmasta: www.soittolinja.fi

shutterstock_311546150.jpg

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: avaimet käteen, mika-matti trogen, printmix, mika trogen, printmix kokemuksia, printmix oy, suomen myyntimediat, metsek, paino, lehti, ilmoitusmyynti, graafinen suunnittelu, järjestö, yhdistys

« Uudemmat kirjoitukset